dilluns, 30 de març del 2009

Un Mueca passat per aigua

La foto del cartell del Mueca

Aquest cap de setmana va ser el festival "Mueca" a Puerto de la Cruz, un festival de teatre al carrer a l'estil de la fira de Tàrrega. Amb actuacions pels carrers de Puerto, durant tot el dia, i de tots els estils: infantils, itinerants pels carrers de la ciutat, de circ amb teles i trapezis, etc... Aquest any però el temps els hi va jugar una mala passada, i la majoria d'activitats es van haver de suspendre. Tot i això vam poder veure la batukada més espectacular que s'hagi vist mai. Sis grups diferents de batukada (com la nostra Patxaranga) escampats per tots els carrers de la ciutat. Tot plegat era un "estruendu" increïble, i al final es van trobar tots al puertito, on amb la direcció del grup de Bcn Zankotada, es van posar a tocar tot a l'uníson. Més de 170 percussionistes tocant coordinadament, semblava que s'hagués d'ensorrar l'illa. Al "tantu" que això pot ser una gran idea de cara a Festa Major Jove de Vic.

Finalment el cap de setmana cultural el vam acabar amb un concert súper bonic d'unes noies que actuaven per primer cop amb el seu nou grup, p.e.r.n.i.c.i.o.s.o., al CSA Tahime. Si en teniu la oportunitat us recomano que busqueu si en podeu trobar algun tema per internet. Aquí teniu un link del youtube: http://www.youtube.com/watch?v=h_s3bXid8H8&feature=related

I d'aquí quatre dies setmana santa: Amb una mini trobada de salto del pastor, amb una júrria de Gran Canaria i una de La Orotava (Tenerife), i tota la setmaneta a Fuerteventura, per endinsar-nos una miqueta més en la vida majorera.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Napo torna que t'enyorem
pitxard

CompotaGráfica ha dit...

Oye!, no te conozco pero algo sí que conozco tu paso por mis islas y por mi primer concierto. No imaginas la ilusión que me hizo encontrar este post. Muchas gracias por la recomendación musical, cruzo los dedos para que bailemos un día en alguna salita de Barcelona!, seguro que llega el día.
Un peton!... jejeje... acabo de darme cuenta de que serías una de las pocas personas que entiendese el final de -tu tupé-... "tu no eres la persona, que me robará un petón!"...jejeje, y efectivamente no me lo robas si no que te lo mando!.

Hasta pronto y felices viajes!!