diumenge, 14 de desembre del 2008

El Centre Social Autogestionat de La Laguna

Unes imatges per fer una miqueta d'enveja...



Aquest dissabte vam fer l'última excursió del curs de salto del pastor. Ara ja sé saltar "a regatón muerto".


Les fotos de Tahime



A alguns de vosaltres ja us havia parlat de Tahime, el centre social tipus la Torratxa, que fa 4 anys que funciona a La Laguna. Doncs bé, amb set d'associacionisme torratxil, m'he anat involucrant en el funcionament de Tahime: assemblees, torns de barra, tallers, etc... Així que m'he decidit passar-vos unes quantes fotos perquè us en pogueu fer una idea. Aquestes són del divendres, quan jo estava fent torn. Val a dir que el torn de barra a Tahime és una mica més actiu que el de la Torratxa, perquè a part de servir cerveses, tés, i sucs, també es fa menjar ( a veure si prenem nota la gent de La Torratxa...). Pel què fa a les activitats, no arriva al nivell hiperactiu de la Torratxa, entre d'altres coses perquè només obre de dijous a diumenge, però són interessants. Aquesta setmana, per exemple, vam fer un parell de xerrades sobre la problemàtica de la immigració en pateres a Canàries: una sobre la situació infrahumana als centres d'acollida per a menors, i l'altra sobre la realitat del viatge en patera vist des d'aquí i des de l'Àfrica, amb la col·laboració de senegalesos, voluntaris de la creu roja i gent que ha estat vivint a Senegal i fent treballs de concianciació a la població.
En fi que l'alternativa que s'està creant des de Vic neix i creix a cada racó. No era una ximpleria de cuatre joves eixelebrats, sinó un moviment social existent.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Ei Napo! Molt interessant això del centre social, a veure si expliques més coses.

Ara ja som quatre angels, benvingut al clan.

Els divendres like the angels

Nil

Les nenes ha dit...

Ja fa trenta anys que al carres St. Antoni ja n'hi havia un a on hi anaven les feministes, els contra nuclears..... Ei nano! La Cucafera ha passat un medieval i encara ens queden gots i el Tall a Tall t'està esperant per tallar-te les peluses. La teva dona diu que no et gastis tots els cèntims que estem en crisis. T'esperem per Nadal i ens has d'ensenyar el salt del pastor perquè el del tigre ja el tenim avorrit. Ets un crac nano!