dimecres, 17 de setembre del 2008

Ja tinc casa!

Després de dies de voltar per tots i cada un dels carrers de La Laguna he trobat casa! Ha estat bastant difícil perquè els pisos per aquí són caríssims. Amb l'excusa que és patrimoni de la humanitat aixó s'ha convertit en un paradís de l'especulació. Però al final ho hem aconseguit. És bastant curiós perquè ens hem anat trobant amb gent de diferents llocs que vénen a estudiar aquí i tots arrivàvem a la pensió buscant algun lloc on viure, la questió és que anàvem buscant pisos i cases i al final hem trobat una casa que té com dos pisos i com que al final erem tants a la pensió buscant pis hem decidit llogar tota la casa entre tots. Estem tots súper emocionats, perquè tota la casa serà per nosaltres i no tenim veïns ni res, a més té una terrassa súper gran, amb dues cuines, dos lavabos, dues rentadores, dos de tot "vamus". Demà ja entrem a la casa, ja us penjaré les fotos perquè la pugueu veure. I sapigueu que esteu invitats a dormir a la nova casa, que d'espai en sobra!

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Naps!

Així que una casa eh... molt bé, enhorabona tio!

Ja posaràs fotos!


Arnau Costa

amay ha dit...

uououo! que emocionant! me n'alegro moooooolt!

i... res... per aquí mmvv!
quan comences classes, tu?

Unknown ha dit...

Napo, només desitjar-te molta sort, que no vaig tenir el plaer de despedir-me.
Sincerament, em feu una sana envaja cada cop que entro en algun dels blocs de la gent que tenim escampada pel món. Cabrons, amb carinyo, però cabrons!

Una abraçada

pepdelaguixa

Martí Coromina i Quintana ha dit...

Hola Naps ¿Que onda?

ja estàs enllaçat. Molt bé no una casa. I a sobre gegant! Quants habitants té això de la Laguna?

Això del menjar ho fem a pagès.

A veure si actualitzes més, i amb més fotos güei

Pep Crous Parramon ha dit...

EEEEIIIIII NAAAAAPS!!!!

Ja ets a la illa dels somnis??? a no, que això era a un altre lloc. Que tal estas per Tenerife??? Ja estas ben instal·lat amb les necessitats bàsiques cobertes i el què sigui escencial per viure??? Ja has començat la universitat de física de la illa? tots els físics de tenerife són tant frikis com aquÍ? Està morenos i morenes de la serra la gent??

ens veiem aviat, quan ens pillem un cap de setmana per venir a visitar-te.

Maulets Osona ha dit...

Ei Napo molt bé tio. Tots aquests viviu a la casa. Sou molts no?

Una abraçada vigatana

Alan